De verkoop is gestart!

De verkoop van de appartementen en patiowoningen in het nieuwbouwplan Wonen in het Hart van Reusel is gestart. Vanaf nú kun je je inschrijven voor de specifieke bouwnummers waar jij graag wilt wonen. Je hebt hiervoor tot en met zondag 30 juni 2024 de tijd. Daarna geldt het inschrijfformulier niet meer.

Verkoopstukken

Voordat je een keuze kunt maken voor welke woning(en) je je gaat inschrijven, heb je natuurlijk meer informatie nodig over de woningen en appartementen. Ga naar de Pagina Woningen en klik daar op de afbeelding van het woningtype waar jij alles over wilt weten. Je komt dan rechtstreeks uit op de pagina met alle verkoopstukken én het inschrijfformulier.

Hoe werkt zo’n online verkoop?

Er is géén gedrukte verkoopbrochure meer, want alle informatie die je nodig hebt om een keuze te maken voor welk appartement(en) je wilt gaan, kun je namelijk online terugvinden en kun je zelf downloaden bij het specifieke woningtype in Blok A of B. Hier staan o.a. de verkooptekeningen, technische informatie over de appartementen en prijslijst. Nadat je deze stukken doorgenomen hebt, kun je bepalen voor welke appartement(en) je je wilt inschrijven.

Inschrijven doe je via een speciaal inschrijfformulier. De link naar dit formulier vind je op dezelfde pagina waar ook alle verkoopstukken staan. Hier vul je je gegevens én jouw meest favoriete bouwnummers in. Daarna kun je het inschrijfformulier gelijk naar ons doorsturen. Je kunt tevens jouw financiële check als bijlage bij het inschrijfformulier toevoegen. Nadat je je inschrijving naar ons hebt doorgestuurd, ontvang je een kopie van je inschrijving per e-mail. Zo eenvoudig is het.

Let op: je kunt maar 1 inschrijfformulier per huishouden insturen. Als je je wilt inschrijven voor verschillende woningtypes, kan dat gewoon op hetzelfde formulier. Dubbele formulieren worden niet meegenomen in de toewijzing. 

Toewijzing woningen en verkoopgesprek

In week 27 (week van 1 t/m 5 juli) krijg je bericht of je een woning toegewezen hebt gekregen. Als dat zo is, maken we gelijk een afspraak met je voor een verkoopgesprek. Dat gesprek heb je dan met Ben Straatman of met Carlo of Miranda van Areven Vastgoedontwikkeling. Alle gesprekken vinden plaats op het kantoor van Ben Straatman Makelaardij aan de Wilhelminalaan in Reusel.
Heb je helaas geen woning toegewezen gekregen? Ook dan sturen we je een e-mail en ben je automatisch reserve kandidaat. Je krijgt dus altijd een berichtje van ons.

De toewijzing gebeurt volgens de eerder gecommuniceerde toewijzingsprocedure. Zo is het voor iedereen vooraf duidelijk hoe we dit doen. Heb je de procedure gemist of wil je deze nog een keer nalezen? Lees hier de Toewijzingsprocedure.
Let op: Als er meerdere inschrijvingen voor hetzelfde bouwnummer binnenkomen, is de inschrijfduur één van de toewijzingscriteria. Zorg er daarom voor dat je je met hetzelfde e-mailadres inschrijft als waar je ook de nieuwsbrieven op ontvangt.

Succes met inschrijven!

sleutel overhandigen

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de nieuwbouwwoningen in het plan Nieuw Hart voor Reusel? Meld je dan nu alvast aan voor onze nieuwsbrief en mis zo niets over de nieuwe appartementen en huizen die er in het centrumplan gaan komen!

Scroll naar boven