Vogelvlucht Nieuw Hart voor Reusel

Wonen in Hart van Reusel

Midden in het centrumplan Nieuw Hart voor Reusel, komt aan de zuidzijde van het Marktplein het nieuwbouwplan Wonen in Hart van Reusel. Naast een commerciële ruimte en supermarkt, komen hier in totaal 35 appartementen in verschillende prijsklassen verdeeld over 2 gebouwen (Blok A en Blok B) én 3 levensloopbestendige woningen.

De verkoop van de appartementen is inmiddels gestart! Download hieronder alle verkoopstukken en geef de bouwnummers van jouw voorkeur nu aan ons door. Dat kan nog tot en met zondag 30 juni 2024.

Waar vind je de verkoopstukken en inschrijfformulier?
Klik hieronder op de afbeelding van het woningtype waar jij alles over wilt weten. Je vindt daar onder het kopje Downloads de prijslijst, verkooptekeningen, afwerking van de appartementen én het inschrijfformulier.

Situatie blok A en B bovenaanzicht

Blok A – St. Jozefschool met nieuwbouwgedeelte

Wil je graag wonen in een nieuw appartement maar met de charme van een oud pand? Dan is wonen in de St. Jozefschool wellicht iets voor jou. Deze voormalige basisschool wordt gerenoveerd en op de begane grond komt ruimte voor een winkel of horeca. Op de 1e en 2e verdieping komen 5 maisonnettes: leuke appartementen bestaande uit 2 verdiepingen. Tegen het bestaande gebouw van de school wordt een nieuwbouwgedeelte met een half-verdiepte parkeerkelder gebouwd. In dit nieuwe deel komen in totaal 12 appartementen waarvan 3 kleinere appartementen voor starters.

Aanzicht St Josef met appartementen
Verkoopstukken 5 maisonnettes in St. Jozefschool
St Josef met appartementen vanaf parkeerplaats
Verkoopstukken 9 appartementen nieuwbouwdeel
Aanzicht nieuwbouw appartementen
Verkoopstukken 3 startersappartementen

Blok B – Nieuwbouwappartementen bij de supermarkt

Boven en naast de nieuwe supermarkt komen op de 1e en 2e verdieping in totaal 18 nieuwbouwappartementen in verschillende groottes en types. Acht van deze appartementen zullen beschikbaar zijn voor starters. Ook komt er op het dak van het gebouw een daktuin met bergingen. Op de begane grond komt een Albert Heijn supermarkt (voormalig Jan Linders).

Appartementen boven supermarkt
Verkoopstukken 10 appartementen boven supermarkt
Nieuwe appartementen vanaf parkeerplaats
Verkoopstukken 8 startersappartementen zijkant supermarkt

Blok B – Levensloopbestendige woningen

Tenslotte komen er aan de achterkant van de supermarkt nog 3 patiowoningen. Deze levensloopbestendige woningen hebben een eigen patiotuin en krijgen een compleet woonprogramma inclusief slaap- en badkamer op de begane grond. Nooit meer traplopen dus!

aanzicht patiowoningen Nieuw Hart voor Reusel bwnr 36
Verkoopstukken 3 patiowoningen

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en verkoop van de nieuwbouwwoningen in het plan Wonen in het Hart van Reusel? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis zo niets over de nieuwe appartementen en huizen die er in het centrumplan gaan komen!

Scroll naar boven